Despre mine

Buna! Sunt Irina si misiunea mea este sa inspir si sa sustin femeile sa isi descopere puterea financiara si sa isi construiasca un viitor stralucit. Viata pe care o viseaza.

Cu o pasiune pentru cifre si o expertiza solida in finante, am acumulat o experienta de peste 13 ani in mediul corporate, concentrandu-ma in special pe domeniul bancar si fintech.

 

Absolventa a facultatii de Finante, Banci, Burse de Valori si Asigurari in cadrul ASE Bucuresti, cu un master in acelasi domeniu si certificari precum CFA (Chartered Financial Analyst) si Trauma of Money Facilitator, mi-am consolidat cunostintele in relatia complexa dintre oameni si banii lor. 

Ceea ce ma diferentiaza este ca nu ma concentrez doar pe aspectele tehnice ale banilor, ci abordez si relatia emotionala si mentala a relatiei cu banii. In anul 2017 am traversat o transformare financiara, trecand de la haos si nesiguranta la o aliniere cu valorile si obiectivele mele. A fost un proces intern profund, iar acum imi doresc sa impartasesc aceasta transformare si cu tine, acea femeie curajoasa care si-a propus sa iti recapete puterea si controlul in relatia cu banii. 

Experienta de pana acum m-a ajutat sa creez Metoda LFP (Libertate financiara personalizata) in 3 Pasi: cresterea EQ-ului financiar( constientizarea si imbunatatirea relatiei cu banii), Smart Women Money(finante personale optimizate) si Investitii eficiente (venituri pasive). 

Prin intermediul strategiei, motivatiei si suportului meu, ofer femeilor instrumentele necesare pentru a-si optimiza resursele financiare si pentru a-si multiplica banii prin investitii eficiente si pasive. Imi doresc nu doar sa te invat tehnici si strategii de gestionare a banilor, ci sa te ajut si sa iti dezvolti un mindset de crestere si sa iti accepti si integrezi emotiile asociate cu banii. 

 

Pe langa pasiunea pentru finante, sunt o persoana foarte curioasa si imi place sa invat mereu lucruri noi. In timpul liber, ma bucur de cei dragi, ideal in timp ce savurez un caffe latte sau un prosecco. Iubesc muzica si dansul, iar cea mai mare sursa de fericire pentru mine este sa construiesc conexiuni autentice cu oamenii. 

Profesional, sunt: 

  • *Educator & Strateg financiar
  • *Cu experienta de 13 ani in corporate, in retail banking, investment banking & IT
  • *Ani de experienta ca si product owner, adica gandesc lansarea unui produs de la idee la implementare
  • *La baza economist, mi-am finalizat licenta & masterat in cadrul Academiei de Studii Economice, Facultatea de Banci, Burse de Valori, Finante si Asigurari
  • *Membra CFA (Chartered Financial Analyst)
  • *Certificata in metodologia Trauma of Money 
  • *Investitoare pe piata de capital din 2017