Programul de investitii pasive pentru incepatori

Un set de materiale digitale scrise care te ajuta sa treci de la un nivel incepator la o investitoare  informata si increzatoare.s

De ce ar trebui sa investeasca femeile?

1

Investitiile sunt un instrument puternic care ne ajuta la generarea prosperitatii financiare, dar subiectul pare in continuare mai greu accesibil pentru femei, care nu sunt incurajate la fel de mult sa investeasca precum sunt partenerii lor de viata.

2

Ne confruntam in continuare cu o diferenta intre salariile barbatilor si cele ale femeilor. Aceasta diferenta ar putea fi redusa daca femeile ar investi. Insa doar 16-24% dintre femei investesc la nivel global. Schimbam procentele?

3

Media de viata a femeilor este mai mare decat a barbatilor, asa ca avem nevoie sa traim o perioada mai indelungata din venituri pasive.

Am creat un curs scris care sa te ajute sa inveti in ritmul tau, sa iti prezinte informatii teoretice si practice, incepand cu cele mai simple notiuni financiare de baza. Asa ca nu iti face griji daca nu esti pasionata de cifre, ti-am pregatit o serie de materiale scrise intr-un mod „uman”, sub forma de ebook.

 

Pe langa informatiile prezentate vei gasi si recomandari de bloguri, video-uri si carti care sa te ajute sa intelegi in detaliu subiectele unde simti ca iti doresti sa aprofundezi notiunile. Am pregatit si multe exemple practice care te invata cum se construiesc strategiile pe termen lung, cum functioneaza dobanda compusa, ce strategii de diversificare poti aplica, la ce sa uiti atunci cand iti alegi ETF-urile potrivite pentru strategia ta.

Despre mine - Irina Stancu

✨ Cand mi-am început calatoria in investitii eram la fel ca tine – stiam ca ar trebui să investesc, dar eram confuza, coplesita si nu stiam de unde sa incep. Cand am terminat facultatea stiam sa fac calcule stocastice aplicate in inginerie financiara, sa calculez randamente si riscuri aplicand diverse tipuri de formule. Insa nu stiam cum sa incep sa investesc efectiv.

✨ Mereu am fost pasionata de piete de capital, investitii pe bursa sau risk management. Pasiunea mea s-a transpus in studii (facultate si masterat in domeniul financiar), cariera(atat in banci si pentru companii fintech) sau certificarea CFA(Chartered Financial Analyst).

✨Pentru mult timp am aplicat cunostintele in domeniul finantelor strict la job. Apoi am realizat ca este timpul sa ma apuc de ordine in propriile finante personale si in planul de investitii al familiei. Am inceput astfel sa pun in practica ceea ce stiu si pentru beneficiul personal. Iar acum vreau sa te ajut si pe tine sa faci primii pasi in investitii. 

✨ Cu ajutorul investitiilor, am reusit să-mi schimb complet relatia cu banii si acum stiu care sunt obiectivele mele financiare, cum si cand o sa le indeplinesc.

Esti gata sa intri si tu in lumea investitiilor?

La ce te ajuta un ghid de educatie pentru investitii? Pentru a trece la actiune.

Majoritatea investitorilor noi se tem sa investeasca din doua motive:

1. Li se pare prea complicat, nu stiu de unde sa inceapa

Cei mai mult investitori incepatori sunt coplesiti de notiuni complexe, concepte si sfaturi de strategii complicate care ii demoralizeaza si abandoneaza dorinta de a incepe. In realitate, investitiile pot fi abordate si intr-un mod pasiv, care nu necesita sa fii un matematician desavarsit. Ci rabdare si perseverenta.

2. Le este frica sa nu piarda bani

Investitiile implica riscuri, dar exista diferite niveluri de risc. Scopul acestor materiale este sa iti arate ca poti aborda investitiile si intr-un mod in care poti reduce riscurile la un nivel cu care sa te simti confortabil.

Acest produs este pentru tine daca

Acest curs nu este potrivit pentru tine

Esti gata sa intri in lumea investitiilor?

Cum va arata calatoria ta in urma acestui curs:

Modulul 1

Introducere in lumea investitiilor

Modulul 2

Independenta financiara

Modulul 3

Psihologia investitorului

Modulul 4

Tipuri de investitii

Modulul 5

Cum functioneaza ETF-urile

Modulul 6

Cum ne construim portofoliul de investitii

Modulul 7

Cum alegem brokerul potrivit

Modulul 8

Cum cumparam efectiv ETF-urile

Modulul 9

Cel mai bun moment pentru a investi la bursa

Modulul 10

Rebalansarea portofoliului

Modulul 11

Taxarea veniturilor din investitii

Modulul 1

Introducere in lumea investitiilor

Modulul 2

Independenta financiara

Modulul 3

Psihologia investitorului

Modulul 4

Tipuri de investitii

Modulul 5

Cum functioneaza ETF-urile

Modulul 6

Cum ne construim portofoliul de investitii

Modulul 7

Cum alegem brokerul potrivit

Modulul 8

Cum cumparam efectiv ETF-urile

Modulul 9

Cel mai bun moment pentru a investi la bursa

Modulul 11

Taxarea veniturilor din investitii

Modulul 10

Rebalansarea portofoliului

Fiecare investitie incepe cu o investitie in tine.

Program online de self-learning care te invata cum poti incepe sa investesti pentru viitorul tau. Acesta se va livra online, pe mail, sub forma de pdf, imediat ce se confirmă plata online. Vei primi 4 documente pe care le poti descarca in calculatorul tău. Te rog sa verifici si sectiunea spam.

Investitia ta:
499 - 249 Lei

Notă: aceasta NU este o schemă de îmbogățire rapidă și nici nu este un curs care iti va spune în ce să investesti. Niciun curs nu iti poate oferi sfaturi financiare personalizate. Investiția implică riscuri și daca nu esti increzatoare in alegerile pe care le iei, ar trebui să cauti întotdeauna sfaturi profesionale personalizate de la un consultant financiar.